Lees onze reviews op Google

Aankoopmakelaar Veghel

Zoek je naar aankoopmakelaardij in Veghel? Als je in deze omgeving een woning zoekt, dan kan een aankoopmakelaar veel voor je betekenen. Je ben van harte welkom bij Aankoopmakelaar de Jonge-Blom. Ik sta graag voor jullie klaar. Op het gebied van het aankopen van woningen heb ik inmiddels heel wat jaren ervaring. Natuurlijk ga ik ook mee tijdens de bezichtigingen. Als het gaat om de onderhandelingen mag je vertrouwen op mijn deskundig advies. Wil je alleen voor een gedeelte van het aankooptraject mijn begeleiding inschakelen? Dat is ook een optie. Heb je vragen? Neem zeker even contact op. Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Onderhandelingen bij makelaar Veghel in goede handen

Ik heb als aankoopmakelaar in Veghel al heel wat ervaring met onderhandelingen. Tijdens mijn eerdere werk bij verschillende makelaarskantoren heb ik een groot aantal onderhandelingen verzorgd. Het voordeel van mijn positie als aankoopmakelaar is dat ik alleen voor jullie belangen opkom. Ik heb zelf geen woningen in de verkoop. Op die manier staan jullie, met mijn begeleiding, extra sterk tijdens de onderhandelingen. Ik hoop dat we zo snel mogelijk een succesvolle aankoop kunnen realiseren. Omdat ik werk volgens No Cure No Pay hoef je pas daarna aan mij te betalen.

Ook afronding en afhandeling valt onder aankoopmakelaardij Veghel

Als je mij inschakelt als makelaar in Veghel, dan mag je van a tot z op me rekenen. Hebben we akkoord met de verkopende partij, dan kunnen we het voorlopig koopcontract tekenen. Uiteraard vindt er eerst een controle plaats. Ik check of alle afspraken duidelijk en compleet vermeld staan. Ik houd de deadlines in de gaten en tenslotte ga ik dan mee tijdens de overdracht bij de notaris. Ook tijdens de inspectie van de woning mag je op mij rekenen. Ik check tijdens dat bezoek of alles er nog zo uitziet als op het moment dat jullie het pand aankochten. Wanneer we aankomen bij het moment van sleuteloverdracht bij de notaris, verrekenen we mijn courtage.

Left