Lees onze reviews op Google

Aankoopmakelaar Veldhoven

Ben je op zoek naar aankoopmakelaardij in Veldhoven? Dan ben je bij Aankoopmakelaar de Jonge-Blom aan het juiste adres. Soms zoeken mensen alleen een makelaar wanneer ze hun huis willen verkopen. Toch valt het ook niet altijd mee om een geschikte woning aan te kopen. Zeker niet in de huidige markt. Kiezen voor begeleiding door een deskundige en ervaren aankoopmakelaar is daarom een hele goede keuze.

Ervaren makelaar Veldhoven

Als je een ervaren en enthousiaste aankoopmakelaar in Veldhoven zoekt, neem dan zeker contact met me op. Ik heb al heel wat jaren ervaring in dit vak. Eerder begeleidde ik mensen vooral tijdens het bezichtigen van woningen en tijdens de onderhandelingen. Nu ben ik er helemaal voor jou wanneer je een huis of appartement wilt kopen. Ik maak altijd gebruik van een stappenplan. Dit zorgt ervoor dat we van beide kanten precies weten waar we aan toe zijn. Je kunt kiezen voor volledige begeleiding of een deeldienst.

Stappenplan bij aankoopmakelaardij Veldhoven

Ik vind het als makelaar in Veldhoven en omstreken prettig en belangrijk om eerst kennis te maken. Op dat moment bespreken we je wensen en ik geef ook aan wat ik voor je kan betekenen. Het is van belang dat we dan ook je financiële situatie doorspreken. Alleen zo kunnen we op een gerichte wijze zoeken naar je droomwoning in het prachtige Veldhoven. Als we dan de wensen helder hebben, begint het zoeken. Het grote voordeel van Aankoopmakelaar de Jonge-Blom is dat ik veel contact onderhoud met andere makelaars. Op die manier heb ik woningen veel eerder in beeld dan dat je ze ziet op Funda. Sommige panden halen internet niet eens, maar zijn al eerder verkocht. Wil je meer weten over mijn manier van werken? Spreek je het liefst meteen een kennismakingsgesprek af? Neem zeker contact met me op. Ik sta graag voor je klaar.

Left

Contact

Baars 1,
5491 XS  Sint-Oedenrode
info@dejongeblom.nl
T 06-10679025

  

KRMT

Algemeen

KVK: 71762078
BTW: NL001988738B65