Lees onze reviews op Google

Appartement kopen Eindhoven

Je wilt graag een appartement in Eindhoven kopen? Heb je hier een leuke baan gevonden? Het valt niet altijd mee om het appartement van je dromen te vinden. Zeker niet als er veel kapers op de kust zijn. Hoeveel kamers zou je het liefst willen? Heb je een speciale voorkeur voor een bepaalde wijk in Eindhoven? Je bent in ieder geval van harte welkom bij Aankoopmakelaar de Jonge-Blom. Ik sta graag voor je klaar. Ik woon nu meer dan 10 jaar in het prachtige Brabant. Ervaring deed ik op bij verschillende makelaarskantoren. Daar verzorgde ik met name de bezichtigingen en ik deed de onderhandelingen. Ik kreeg toen echt een passie voor juist de kopende partij. Neem je contact met me op, dan zal ik dus alleen jouw belangen, als koper, behartigen.

Een appartement kopen in Eindhoven

Je wilt een appartement kopen in Eindhoven en je kunt daar wel een ervaren aankoopmakelaar bij gebruiken? Neem dan zeker contact met me op. Het is voor mij een passie om dagelijks om te gaan met mensen. Daarnaast bemiddel ik graag tussen jou en de verkopende partij. De dynamische markt spreekt mij aan. Je zult dus ervaren dat ik met veel enthousiasme mijn baan als aankoopmakelaar invul. Met onderhandelen heb ik inmiddels zeer veel ervaring. Ik doe er dan ook alles aan om voor jou de meest gunstige condities te realiseren. Ook zal ik het gehele traject voor jullie bewaken. Gaat het om de aankoop van een appartement of een woning, dan ontzorg ik jullie graag. Vind je het niet nodig om mij bij het gehele traject in te schakelen? Dat is geen enkel probleem. Het is ook mogelijk dat ik jullie help bij een aantal zaken. Heb je al een mooi appartement gevonden? Ik ga graag met je mee tijdens de bezichtiging.

No Cure No Pay bij begeleiding appartement Eindhoven kopen

Een appartement kopen in Eindhoven; dan zou het kunnen dat er eerst heel wat bezichtigingen volgen. Je ziet niet altijd meteen het pand van je dromen. Vanaf de eerste bezichtiging ga ik met jullie mee. Hierbij gelden geen beperkingen en je hoeft ook niet per afspraak aan mij te betalen. Ik hanteer het No Cure No Pay principe. Is er nog geen appartement of woning gekocht, dan betaal je dus ook geen courtage. Deze verrekenen we pas bij de notaris. Dus op het moment dat er echt succesvol een appartement is aangekocht. Er geldt geen starttarief en uiteraard vinden er geen prijswijzigingen plaats tijdens de dienstverlening. Wil je contact met me opnemen? Heb je een vraag? Lijkt het je een idee om vrijblijvend een kennismakingsgesprek af te spreken? Je kunt me bellen of mailen. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen en te verzenden. Dan neem ik zelf snel contact met je op.

Left

Contact

Baars 1,
5491 XS  Sint-Oedenrode
info@dejongeblom.nl
T 06-10679025

  

KRMT

Algemeen

KVK: 71762078
BTW: NL001988738B65