Lees onze reviews op Google

Een huis kopen in Sint-Oedenrode

Huis kopen in Sint-Oedenrode? Makelaar Sint-Oedenrode nodig? Dan ben je bij Aankoopmakelaar de Jonge-Blom aan het juiste adres. Je zoekt naar een koopwoning in deze prachtige plaats? Ik sta graag voor je klaar. In het verleden werkte ik een aantal jaren als verkoopmakelaar. Het viel mij op dat er altijd een focus is op de verkoper. Ik voel me juist verbonden met de kopers. Daarom heb ik zelf geen woningen in de verkoop. Voor belangenverstrengeling hoef je bij mij dan ook absoluut niet bang te zijn.

In Sint-Oedenrode een huis kopen dat bij je past

Je wilt een huis kopen in Sint-Oedenrode? Hoe groot is je wensenlijst? Een huis kopen is iets wat je niet jaarlijks doet. Waarschijnlijk hoop je een lange tijd in dit huis te wonen. Bedenk daarom goed wat voor jou belangrijk is. Graag help ik je hierbij. Een objectieve blik kan soms veel helderheid geven. Kom je bij mij voor een kennismakingsgesprek, dan bekijken we ook jouw financiële situatie. Dan weten we precies waar en wat we kunnen zoeken. Dat maakt de kans op een spoedige en succesvolle aankoop alleen maar groter.

No Cure No Pay bij huis kopen Sint-Oedenrode met makelaar

Je wilt in Sint-Oedenrode een huis kopen en schakelt mij daarbij in als aankoopmakelaar? Dan profiteer je van het No Cure No Pay principe. Ik bereken de courtage pas op het moment dat de overdracht plaatsvindt. Heb je interesse in mijn diensten? Bel of mail me en we maken direct een afspraak.

 

Left