Lees onze reviews op Google

Aankoopmakelaar Meierijstad

Ben je op zoek naar aankoopmakelaardij in Meierijstad? Dan ben je van harte welkom bij Aankoopmakelaar de Jonge-Blom. Je mag rekenen op gedegen expertise en ervaring. Zeker het aankopen van een woning kan in de huidige tijd best lastig zijn. Als je gebruik wilt maken van mijn professionele diensten, neem dan even contact op. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in.

Onderhandelingen bij makelaar Meierijstad in goede handen

Kies je voor mij als aankoopmakelaar in Meierijstad, dan zul je ervaren dat de onderhandelingen bij mij in goede handen zijn. Ik heb bij een aantal makelaarskantoren gewerkt en hield me dan voornamelijk bezig met bezichtigingen en onderhandelingen. Dat komt goed uit als jij een woning wilt aankopen. Ik ga met jullie mee tijdens de bezichtigingen en hebben jullie serieuze interesse, dan kun je de onderhandelingen met een gerust hart aan mij overlaten. Uiteraard altijd alles in overleg met jullie. Zagen jullie een woning die al vrij lang te koop staat? Dan is de kans groot dat er nog aardig wat ruimte is om te onderhandelen. Waarschijnlijk hoef je in dat geval niet de vraagprijs te bieden.

Bieding bij inschrijving bij aankoopmakelaardij Meierijstad

Ik sta als makelaar in Meierijstad graag voor jullie klaar. Ik ben er alleen voor de kopende partij. Je hoeft dus niet bang te zijn voor belangenverstrengeling. Ik kan het hele proces van aankopen van jullie overnemen. Ik ontzorg jullie graag. Het is ook mogelijk dat jullie mij slechts voor een deel inschakelen. Zag je een pand waarbij er sprake is van een bieding bij inschrijving? Ik ben je daarbij graag van dienst. Het is belangrijk om de goede balans te vinden. Het zou jammer zijn als je door het net te lage bod achter het net vist. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook niet te veel bieden. Ik ken de huidige situatie op de woningmarkt goed en kan je daarom op een reële wijze adviseren. Uiteraard bespreek ik met jou wat we doen qua bieding. Jouw wensen staan altijd centraal. Ik ben er voor de expertise en geef je graag deskundig advies. Zo stellen we alles in het werk om ook voor jou zo snel mogelijk de woning van je dromen te vinden.

Left